Schrijven gaat mij goed af. Dit wil zeggen dat ik goed ben met taal. Eigenlijk doe ik bij al mijn artikelen wel een beroep op mijn creativiteit. Zo nu en dan schrijf ik blog artikelen waarbij ik echt voor de inhoud mijn creativiteit gebruik. 

Mijn eerste gedachte bij deze afbeeldingen 

De eerste indruk is heel belangrijk, want die kun je helaas maar 1 keer achterlaten. Op het internet ging ik op zoek naar afbeeldingen om te onderzoeken welke associaties vier afbeeldingen bij mij oproepen. In dit artikel heb ik het over een afbeelding met de zon, de zee en  het strand. Ook heb ik het over een afbeelding met gebroken glas. Ik bespreek daarnaast een afbeelding met een vlinder. Ten slotte bespreek ik een afbeelding met sterretjes. 

Mijn eerste gedachte bij deze afbeeldingen 2

Ik merkte dat ik lekker creatief word in mijn denken bij het zien van afbeeldingen. Daarom ging ik nog een keer op zoek naar foto’s. Online vond ik een nieuwe reeks plaatjes. In dit artikel bespreek ik een zakenman en -vrouw. Verder heb ik het over baby’s, een paard of veulen en zeewater. 

Mijn eerste gedachte bij deze afbeeldingen 3

Zoals ik al eerder vertelde, doen afbeeldingen veel met mijn creativiteit. Vooral als het gaat om nieuwe afbeeldingen. Ik wil dan op de een of andere manier uiten wat de afbeelding met mij doet. In dit artikel bespreek ik buizen, het vrijheidsbeeld een man met een stopbord en een cowboyhoed met schilderijen. 

Mijn eerste gedachte bij deze afbeeldingen 4

Ik schreef dit artikel vlak voor de kerstdagen. Ik deel mijn eerste gedachte over afbeeldingen die te maken hebben met kerst. 

Mijn eerste gedachte bij deze afbeeldingen 5

Het blijft leuk om mijn eerste gedachte over stookfotografie te ontdekken. vooral omdat ik het verhaal achter de foto niet ken. Voor dit artikel ging ik zoals gebruikelijk op zoek naar vier foto’s. Ik heb het over boeken, de natuur, een tijger en snelwegen. 

Mijn eerste gedachte bij deze afbeeldingen 6

Ik kijk altijd vol verbazing naar de hoeveelheid gratis stockfoto’s die tegenwoordig online zijn te vinden. Niet alleen vanwege de hoeveelheid, maar ook hebben deze foto’s een hoge kwaliteit. In dit artikel heb ik het over de mooie lipstick van een vrouw, een bosbloemen, een illustratie van een kies en een groen landschap. 

Mijn eerste gedachte bij deze afbeeldingen 7

Stockfotografie is een hele handige uitvinding als je afbeeldingen wilt hebben zonder dat je zelf foto’s hoeft te maken. Je kunt natuurlijk ook een fotograaf inhuren, maar dit kost vaak veel geld. Als je dit geld niet hebt en toch gave afbeeldingen wilt hebben, zijn stockfoto’s ideaal. In dit artikel deel ik mijn gedachten over een laptop en een boek. Daarnaast heb ik het ik het over een foto die ’s avonds of ’s nachts is gemaakt. Ten slotte heb ik het over de zee en snoepjes.