Anderhalve week geleden schreef ik mijn eerste artikel over naturel make-up. Zulke looks zijn go-to make-up looks. Het zijn eigenlijk mijn go-to make-up looks, omdat ze zo simpel zijn. Wil je weten welke mooie make-up producten ik heb gebruikt en wat ik van deze producten vind?

Basis

De Pore Fining Anti-Shine Base van Catrice is eigenlijk de enige goedkope primer voor mijn gezicht die ik heb uitgeprobeerd en nog steeds gebruik. Ik ben hier erg tevreden over. Hij matteert mijn vette huid en verkleint mijn poriën. De BB cream van Granier vind ik echt fijn in gebruik. Eerst gebruikte ik een BB Cream van Maybelline die ik helaas nergens meer kan vinden, dus dit is een fijn alternatief.

Ik merk wel dat deze BB-Cream iets meer dekking geeft dan die van Maybelline.

NYX is echt mijn favoriete, goedkope merk van de Douglas. Hun concealer en gezichtspoeder vind ik echt super fijn. De concealer zit in een flesje en aan de dop zit een applicator. Het gezichtspoeder van dit merk is een wit transparant poeder. Hierdoor kun je het poeder ook gebruiken als je een hele donkere huid hebt.

Van Rimmel vind ik de bronzer echt heel fijn, omdat de lichtste echt perfect is voor mijn lichte huid. Maybelline heeft een hele mooie roze blush met een matte finish. De highlighter van Maybelline vind ik echt mooi, omdat hij wit en glimmend is. Mijn kitje met wenkbrauwpoeders van Make-up Revolution gebruik ik echt om m’n wenkbrauwen on fleek te maken.

Gebruikte producten

Catrice Cosmetics Prime and Fine Pore Fining Anti-Shine Base
Granier BB Cream Combination to Oily Skin in Light 
NYX HD Studio Photogenic Concealer in CW04
NYX HD Studio Photogenic Finishing Powder 
Rimmel Naturel Bronzer in 021 Sun Light Maybelline Face Studio Blush in 60 Cosmopolitan 
Maybelline Master Holographic Prismatic Highlighter in 50 
Make-up Revolution Focus & Fix Eyebrow Shaping Kit

Ogen

De oogschaduwbasis van Essence vind ik fijn, vanwege de applicator. Verder blijft mijn oogschaduw er goed door zitten, wat ik heel belangrijk vind. Een mooi klein oogschaduw palletje vind ik sowieso de Trio eyeshadow palletjes van Max Factor.

Eyeliner maakt een ooglook met oogschaduw echt af.

De Maybelline gelliner vind ik fijn in gebruik. Ik breng het altijd aan met een ander kwastje dan het bijgeleverde kwastje, omdat ik om de een of andere reden niet met het bijgeleverde kwastje overweg kan.

Maybelline mascara’s vind ik fijn. Deze mascara geeft heel veel volume en is ook nog eens waterproof. Bij deze look mag absoluut geen mascara ontbreken. Ik heb inmiddels veel verschillende mascara’s geprobeerd en The Colossal Volum’ Waterproof Mascara blijft één van mijn favorieten, omdat hij goed blijft zitten en ik het borsteltje heel fijn in gebruik vind. 

Gebruikte producten 

Essence I love stage eyeshadow base
Max Factor Max Effect Trio Eyeshadow in 01 Coco Crazy
Maybelline Eyestudio Lasting Drama Gel Eyeliner 24H
Maybelline The Colossal Volum’ Express Waterproof Mascara

Lippen

Op m’n lippen heb ik een matte lipstick van Kate Moss. De kleur vind ik erg mooi, naturel. Hij voelt echt tussen mat en creamy aan op m’n lippen. Dit vind ik prettig, omdat m’n lippen kunnen uitdrogen van matte lipsticks.

Gebruikte product

Rimmel Long Lasting Finish By Kate lipstick in 105

Make-up kwasten

Verschillende make-upkwasten heb ik inmiddels in mijn bezit. Toch gebruik ik die van Real Techniques het allerliefste. Ze zijn van hele goede kwaliteit. Daarnaast hebben ze synthetische, zachte haren. Ik vond het destijds wel een hele investering, maar het was echt het geld dubbel en dwars waard. 

Gebruikte kwasten

Real Techniques Expert Face Brush
Real Techniques Deluxe Crease Brush
Real Techniques Brow Brush
Real Techniques Blush Brush
Real Techniques Stippling Brush
Real Techniques Sculpting Brush
Real Techniques Setting Brush
Real Techniques Base Shadow Brush
Real Techniques Shading Brush
Real Techniques Eyeliner Brush