Ik heb een feestelijke make-up look gemaakt die ik zo zou kunnen dragen op eerste en tweede kerstdag. Als ik zou willen, zou ik deze make-up look zelfs kunnen dragen met oud en nieuw. De meeste make-up producten die ik voor deze look heb gebruikt, zijn van MAC. Wil je weten welke producten ik heb gebruikt en wat ik van deze producten vind?

Basis

De crème van Embryolisse heb ik als gezichtsprimer gebruikt. Ik snap goed waarom visagisten deze crème bij modellen gebruiken. De crème voedt, hydrateert en herstelt mijn huis, Bovendien zorgt hij ervoor dat mijn make-up lang blijft zitten. 

Ik heb mijn MAC foundation gebruikt. De finish vind ik fijn, omdat hij niet geheel mat is. Hij geeft wat glans en is niet heel dekkend. Concealer heb ik zoals altijd onder mijn ogen gedaan. Het enige nadeel van de Pro Longwear Concealer vind ik dat het doseren lastig is, vanwege het pompje. Verder is hij erg dekkend. Mijn gezichtspoeder van MAC maakt mij blij. Hij is niet super dekkend en geeft een natuurlijk mat effect. 

Ik gebruik het liefste matte bronzers. Dit wordt ook aangeraden voor bij het contouren van je gezicht, omdat je met contouren schaduw creëert. 

De blush in Warm Soul is voor mij een natuurlijke blush met gans in een warme perzik tint. Uiteraard heb ik één van mijn favoriete hightlighters Soft & Gentle gebruikt. Dit is een mooie highlighter met een champagne kleur.

Voor m’n wenkbrauwen heb ik een mascara met wenkbrauw ge gebruikt. Hij verzorgt m’n wenkbrauwen en maakt ze glad.

Ogen

Mijn ooglook heb ik gemaakt met een losse oogschaduw en een oogschaduw pallet van Shiny Pretty Things, de MAC kerstcollectie van dit jaar. De losse oogschaduw in Shroom heb ik gebruikt als highlighter onder mijn wenkbrauwen. Hij is glanzend. Uit het mooie oogschaduw pallet Eye Party in Smoky heb ik Decemberist in mijn arcadeboog en Tinsel Queen op het ooglid gebruikt. Decemberist. Beide kleuren hebben glans. 

Mijn gelliner van Maybelline heb ik weer gebruikt. Hij blijft goed en lang zitten. Mijn mascara van Maybelline vind ik fijn, vanwege het borsteltje. Daarnaast maakt hij mijn wimpers lang en separeert hij mijn wimpers goed. 

Lippen

Voordat ik een MAC lipstick opdoe, gebruik ik de lip primer. Zo zorg ik ervoor dat mijn llipstick beter blijft zitten en mooier zit. Verder verzorgt dit top product mijn lippen een beetje en maakt hij mijn lippen zachter. Door de lip primer voelt lipstick fijner op mijn lippen aan en blijft de lipstick beter zitten. Faux  is een mooie nude lipstick.           

Make-up kwasten        

De kwasten van Real Techniques leken mijn eerst duur. Daarom heb ik een poos getwijfeld of ik ze zou kopen. Ik heb ze al een heel lang en ik vind ze achteraf echt het geld dubbel en dwars waard. Ik vind ze allemaal fijn in gebruik.      

Over de oogschaduw kwasten van MAC heb i k langer getwijfeld, maar zijn fijn in gebruik. De #217 blendt mijn oogschaduw mooi. Met de #239 breng ik de oogschaduw mooi aan op m’n oogleden.                                                                                        

Gebruikte producten

Gebruikte kwasten