Anderhalve week geleden schreef ik mijn eerste artikel over naturel make-up. Zulke looks zijn go-to make-up looks. Het zijn eigenlijk mijn go-to make-up looks, omdat ze zo simpel zijn. Wil je weten welke mooie make-up producten ik heb gebruikt en wat ik van deze producten vind?

Gezichtsmake-up 

De Pore Fining Anti-Shine Base van Catrice is eigenlijk de enige goedkope primer voor mijn gezicht die ik heb uitgeprobeerd en nog steeds gebruik. Ik ben hier erg tevreden over. Hij matteert mijn vette huid en verkleint mijn poriën. De BB cream van Granier vind ik echt fijn in gebruik. Eerst gebruikte ik een BB Cream van Maybelline die ik helaas nergens meer kan vinden, dus dit is een fijn alternatief. Ik merk wel dat deze BB-Cream iets meer dekking geeft dan die van Maybelline. 

NYX is echt mijn favoriete, goedkope merk van de Douglas. Hun concealer en gezichtspoeder vind ik echt super fijn. De concealer zit in een flesje en aan de dop zit een applicator. Het gezichtspoeder van dit merk is een wit transparant poeder. Hierdoor kun je het poeder ook gebruiken als je een hele donkere huid hebt. 

Van Rimmel vind ik de bronzer echt heel fijn, omdat de lichtste echt perfect is voor mijn lichte huid. Maybelline heeft een hele mooie roze blush met een matte finish. De highlighter van Maybelline vind ik echt mooi, omdat hij wit en glimmend is. Mijn kitje met wenkbrauwpoeders van Make-up Revolution gebruik ik echt om m’n wenkbrauwen on fleek te maken. 

Oogmake-up 

De oogschaduwbasis van Essence vind ik fijn, vanwege de applicator. Verder blijft mijn oogschaduw er goed door zitten, wat ik heel belangrijk vind. Een mooi klein oogschaduw palletje vind ik sowieso de Trio eyeshadow palletjes van Max Factor. Eyeliner maakt een ooglook met oogschaduw echt af. De Maybelline gelliner vind ik fijn in gebruik. Ik breng het altijd aan met een ander kwastje dan het bijgeleverde kwastje, omdat ik om de een of andere reden niet met het bijgeleverde kwastje overweg kan. 

Maybelline mascara’s vind ik fijn. Deze mascara geeft heel veel volume en is ook nog eens waterproof. 

Lip make-up

Op m’n lippen heb ik een matte lipstick van Kate Moss. De kleur vind ik erg mooi, naturel. Hij voelt echt tussen mat en creamy aan op m’n lippen. Dit vind ik prettig, omdat m’n lippen kunnen uitdrogen van matte lipsticks.

Gebruikte make-up producten 

Verschillende make-up kwasten heb ik inmiddels in mijn bezit. Toch gebruik ik die van Real Techniques het allerliefste. Ze zijn van hele goede kwaliteit. Daarnaast hebben ze synthetische, zachte haren. Ik vond het destijds wel een hele investering, maar het was echt het geld dubbel en dwars waard. 

Gebruikte producten 

Gebruikte make-up kwasten