Wat gaat de tijd ongelofelijk snel. Ik publiceerde begin december mijn vorige artikel over naturel make-up. Ik heb het gemist om een beauty artikel te schrijven. Eén van de vaste bezoekers van mijn blog, Maaike, liet mij al weten dat ze zat te wachten op een nieuw blog artikel. Ik heb weer een naturel make-up look gemaakt die ik graag met je deel. 

Gezichtsmake-up

Ik heb mijn low-budget gezichtsprimer gebruikt. Deze is van Catrice en doet wat ie moet doen. Hij laat mijn make-up goed op z’n plek zitten. Ik vind goedkopere foundations een beetje eng, omdat ik bang ben dat ik de verkeerde kleur bij de drogist koop. Ik ben heel blij met mij BB Cream van Granier,  omdat hij wel meer dekking geeft dan andere BB creams.. Daarnaast is hij heel geschikt voor mijn gecombineerde huid. Ik heb een super fijne concealer van NYX, die ik onder mijn ogen doe zodat ik er net iets frisser en wakkerder uit zie. Daarna gebruikte ik ik mijn transparante poeder. Het fijne aan dit poeder vind ik dat het geen kleur heeft. Je hoeft er bij het aanschaffen niet op te letten of je wel de juiste kleur koopt. Dit poeder zorgt dat mijn huid mooi mat blijft.

In een Youtube video zag ik iemand deze bronzer gebruiken. Toevallig was ik toen op zoek naar een voordelige bronzer. Het voordeel vind ik dat ie mat is. Dat is echt ideaal voor contouren. Mijn blush van Maybelline is ook mat. Voor een voordelige blush vind ik dat helemaal prima. Liever gebruik ik een blush met glans, maar dat vind ik echt super lastig met lowbudget blushes. Deze heeft een mooie zachte kleur. Ik heb mijn palletje met highlighters van Sleek gebruikt. Dit palletje heet Solstice. Ik ben helemaal van de rechter bovenste highlighter in dit pallet. De glans en de kleur zijn zo mooi.

Zonder mijn wenkbrauwen te doen als ik mijn make-up doe, ga ik de deur niet uit. Van mijn palletje met oogschaduw power van Make-up revolution heb ik de bovenste kleur aan de linkerkant gebruikt. Er zitten nog donkerdere kleuren in dit palletje, maar ik vind deze kleur het natuurlijkst bij mezelf staan.

Oogmake-up

Voordat ik oogschaduw op doe, pak ik altijd eerste een oogprimer. Deze zorgt ervoor dat mijn oogschaduw goed blijft zitten. Die van Essence is lekker voordelig en hij doet wat ie moet doen.

Van Maybelline heb ik een mooi, klein oogschaduwpallet met vier kleuren. De kleuren vind ik echt super mooi. Op het wenkbrauw bot heb ik de eerste kleur aan de linkerkant gebruikt. In mijn crease heb ik de de eerst kleur aan de rechterkant gebruikt. Op mijn ooglid heb ik de tweede kleur aan de linkerkant gebruikt.

Normaal maak ik mijn ooglook af met eyeliner. Bij deze ooglook heb ik mijn gel liner niet gebruikt. In plaats daarvan heb ik de tweede kleur aan de rechterkant van dit mooie oogschaduw palletje gebruikt.

Mijn ooglook heb ik afgegemaakt met de mascara, Volume Million Lashes van Loreal. Ik wilde een keer een hele andere mascara proberen. Deze heeft een heel prettig borsteltje. Verder doet deze mooie mascara wat ie moet doen. Hij maakt mijn wimpers voller.

Lip make-up

Bij een naturel make-up look hoort uiteraard een naturel lipstick. NYX heeft echt tegen een voordelige prijs hele fijne Soft Matte Lipcreams. Ze zijn mat, zonder dat ze direct een uitdrogende werken op mijn lippen hebben. Ik heb de kleur 09 Abu Dhabi.  Voor mij is het de  perfecte matte liquide lipstick voor een voordelige prijs.

Make-up kwasten

Mijn kwasten van Real Techniques blijven bij ontzettend geliefd. Ik gebruik liever geen andere kwasten. Ze zien er leuk uit met de kleurde stelen. Daarnaast zijn ze super fijn in gebruik vanwege de zachte, synthetische haren. Ik ben er super blij mee dat ik deze investering heb gedaan.

Gebruikte make-up producten

Gebruikte make-up kwasten