Naturel make-up looks maak ik als ik niet in een bui ben voor een felle of donkere lipstick. Deze make-up valt bijna niet op en het is gewoon lekker simpel. Het zijn eigenlijk de dagelijkse make-up looks. Bij deze look heb ik goedkope en duurdere drogisterij merken en een goedkoop merk van de Douglas gebruikt. Wil je weten welke producten ik heb gebruikt en wat ik van deze producten vind? 

Gezichtsmake-up 

Ik vind het super fijn om een primer voor m’n gezicht te gebruiken, want zo blijft mijn gezichtsmake-up beter zitten. Ik gebruik nog steeds de witte tube van de lijn Prime and Fine van Catrice. Hij werkt naar mijn mening goed. Mijn make-up blijft in ieder geval goed zitten. Foundation vind ik echt heel lastig van een low budgetmerk. Ik wil namelijk niet voor gek lopen met een te donkere of te lichte kleur. Daarom heb ik nu een BB Cream van Garnier. Hij maakt mijn huid egaler. Dat is wat ie moet doen en dat doet ie heel goed. Concealer onder mijn ogen maakt mijn blik toch iets wakkerder. 

Een matterend poeder vind ik echt super fijn om te gebruiken na mijn concealer en BB cream. Het is een wit poeder van NYX waarvan de kleur niet op mijn gezicht zichtbaar is, omdat het doorzichtig is. 

Bronzer maakt mijn gezicht net even iets mooier, omdat het even wat diepte creëert op de plaatsen waar de zon valt bij mooi weer. 

Blush maakt mijn wangen net even wat frisser. De blush van Maybelline die ik heb gebruikt, heeft een matte finish. 

Highlighter is en blijft naar mijn mening het mooiste make-up product dat er bestaat. Dat komt omdat het een glimmend poeder is. Het legt het accent op de junkbeenderen en andere plaatsen, waar je het accent op kunt leggen zoals het puntje van je neus. 

Zonder het spul voor mijn wenkbrauwen wil ik ook niet meer, omdat dit palletje van Make-up Revolution mijn wenkbrauwen net even mooier maakt.

Oogmake-up 

De oogschaduwbasis die ik op heb, is super voordelig. Hij is van Essence. Voor een voordelige oogschaduwbasis doet ie wat ie moet doen, mijn oogschaduw blijft op z’n plek zitten. De oogschaduwpalleten van I Heart Make-up vind ik heel leuk, omdat ze lijken op chocoladerepen. Het pallet dat ik voor deze look heb gebruikt, is donker roze. Er zitten in dit prachtige pallet 16 kleuren. De rechter onderste kleur heb ik als highlighter onder mijn wenkbrauwen. Verder heb ik de rechterkleur in de bovenste rij gebruikt op mijn oogleden. In de arcadeboog heb ik de linkerkleur van de onderste rij gebruikt. Als eyeliner gebruik ik een gelliner. 

Bij deze look mag absoluut geen mascara ontbreken. Ik heb inmiddels veel verschillende mascara’s geprobeerd en The Colossal Volum’ Waterproof Mascara blijft één van mijn favorieten, omdat hij goed blijft zitten en ik het borsteltje heel fijn in gebruik vind. 

Lip make-up 

Op m’n lippen heb ik een Soft Matte Lip Cream van NYX. De kleur heet Cannes. Het is een mooie naturel kleur. De Soft Matte Lip Creams van NYX zijn geen traditionele lipsticks. Het zijn eerder liquide lipsticks. Van andere merken heb ik nooit liquide lipsticks geprobeerd, omdat ik ze nogal vind stinken. Daarnaast draag ik meer gewone lipsticks. De soft matte lip creams zijn mat zonder dat ze echt heel mat aanvoelen op m’n lippen. 

Make-up kwasten

Qua make-up kwasten ben ik een grote fan van Real Techniques. Ze zijn niet gek duur en heel fijn in gebruik. De haren zijn synthetisch en voelen echt niet heel hard aan. Dat vind ik zeker een goed punt, omdat er ook harde make-up kwasten zijn. 

Gebruikte make-up producten 

Gebruikte make-up kwasten