De Amerikaanse Sylvia Day schrijft boeken over liefde en erotiek. Haar zeer populaire serie “Crossfire” en een aantal andere boeken zijn te koop in veertig landen. Wereldwijd zijn er van haar boeken in het totaal meer dan 12 miljoen keer verkocht. Haar boeken zijn geliefd bij lezers van allerlei genres. Verder schreef ze boeken als S.J. Day en Livia Dare. 

In de eerste helft van dit jaar heb ik haar populaire reeks “Crossfire” gelezen. Wat vond ik van deze serie?

Verslaafd aan jou

Gideon en Eva Tramell zijn door hun verleden beschadigd, maar hun liefde en passie is verslavend. 

Zijn uiterlijk was oogverblindend. Hij was opwindend, briljant en instabiel. Ze had zich wel eerder tot iets of iemand aangetrokken gevoeld, maar niet zo heftig. Alsof ze aan hem verslaafd was, hunkerde ze naar zijn aanraking, ondanks dat ze wist dat haar verdediging daar zwakker van werd. Zonder veel moeite raakte hij bij haar de juiste snaar. 

Verkrijgbaar als ebook en paperback.

Begeerd door jou

Eva en Gideon waren aan elkaar gebonden door verlangen. Hun passie ging elke grens voorbij door de onweerstaanbare obsessie. Gideon zag er mooi uit en was beschadigd van binnen. Hij stak het verlangen in Eva aan. Ze kon niet uit zijn buurt blijven.  Ze was verslaafd aan Gideon. Door hun verledens waren ze allebei beschadigd. Ondanks hun perfecte momenten zouden ze het nooit redden samen. Het was te pijnlijk en te moeilijk. Hun honger was onstilbaar en hun liefde wanhopig. 

Verkrijgbaar als ebook en paperback.

Verbonden met jou

Vanaf de eerste ontmoeting tussen Eva en Gideon herkende ze iets in hem iets onweerstaanbaars. Ze zag dat zijn ziel net de hare was beschadigd. Ze kon niet zonder hem. Niemand weet welke risico’s hij voor haar heeft gelopen of hoe ze vroeger is bedreigd. Ook was onbekend hoe donker en wanhopig de schaduwen van hun verledens zouden worden. Ze waren verbonden door hun geheimen en probeerden de verschillen te overbruggen met hun eigen regels. Ook gaven ze zich over aan het gevoel dat ze elkaar bezaten.

Verkrijgbaar als ebook en paperback.

Bezeten van jou

Gideon noemt Eva zijn engel, maar hij is het wonder in haar leven. Terwijl hij zijn eigen demonen negeert, is hij vastberaden de hare te verslaan. 

Ze legden de geloften af en zouden zich naast fysiek mentaal met elkaar verbinden. Helaas openden ze oude wonden en legden ze hun pijn en gebreken bloot. Daarnaast verschenen hun oude vijanden. Eva voelde Gideon uit haar vingers glijden. Haar grootste angst leek werkelijkheid te worden, terwijl haar liefde heel erg op de proef werd gesteld. 

Het duister uit zijn verleden overviel een en alles waar ze voor hadden gevochten, werd bedreigd. Hierdoor stonden ze voor de keuze om elkaar te laten gaan of te vechten voor een toekomst die onhaalbaar en hopeloos leek. 

Verkrijgbaar als ebook en paperback.

Een met jou

Gideon heeft haar alles gegeven. Nu moet zij bewijzen dat zij hem kan beschermen, zoals hij bij haar doet. Samen kunnen ze iedereen aan die tussen hen in probeert te komen. Hun allergrootste uitdaging ligt in hun geloften. Het begin was dat ze zich overgaven aan hun liefde. Ervoor vechten zal hen bevrijden of breken. 

Verkrijgbaar als ebook en paperback.

Mijn mening 

Ik vond deze boeken echt heftig, vanwege het verslavende effect dat Eva en Gideon op elkaar hebben. De hoeveelheid seks vond ik wel te veel van het goede. Dat was achteraf gezien ook wel te verwachten, omdat deze boeken erotische romans zijn.

Het verslavende effect dat Eva en Gideon op elkaar hebben, maakt de serie boeiend. Ik vroeg me af hoe het verhaal zou aflopen. Daarom heb ik alle boeken gelezen. 

Op een gegeven moment lees je vanuit zowel Eva als Gideon. Dit is niet is super overzichtelijk aangeven. Dat stoorde me wel een beetje, omdat ik moest gaan nadenken. Dat doe ik liever niet te veel bij boeken die ik leuk vind om tussendoor te lezen. Ik heb ze zelf wel vrij vlot en ook nog bijna allemaal achter elkaar gelezen. Dat ga ik de volgende keer bij dit genre niet weer doen.