Het einde van 2018 is bijna aangebroken, het is inmiddels oudjaarsdag. Voor mij stond dit jaar in het teken van veel dingen loslaten. Dat is goed maar het kan ook heftig zijn. Van mensen om me heen weet ik dat dit voor hen hetzelfde geval is. Dat is zeker niet gemakkelijk. Daardoor ontstaat er ruimte voor nieuwe dingen. Lees je mee  over mijn 2018?

Mijn 2018

Maaike zei bij een eerder artikel in de comments al dat oud gedrag loslaten moeilijk is. Dit is een proces en doe je niet van de ene op de andere dag. Dan is een kleine terugval in oud gedrag niet erg, maar het is belangrijk dat je er niet in blijft hangen. Het is ook echt niet erg om anderen te vragen of ze je willen helpen. Op die manier blijf je stappen zetten. 

Het is ook echt niet erg om anderen te vragen of ze je willen helpen. Op die manier blijf je stappen zetten.

Mijn vorige blog heb ik uit de lucht laten halen, omdat ik echt helemaal klaar was met bloggen. Het kost ontzettend veel tijd en ik wist niet meer waar ik het voor deed.

In november heb ik het bloggen weer opgepakt. Dit heeft ermee te maken dat ik online business coach Simone Levie tegenkwam via een Facebook advertentie. Uiteindelijk heb ik haar online programma gekocht, omdat ik voor mezelf wil beginnen. Ik vind het heel spannend en ik ga ervoor. Over mijn plannen wil ik nog niet te veel kwijt, aangezien ik hier nog heel druk mee bezig ben.

Voor nu wens ik je via deze weg een fijne jaarwisseling. Tot volgend jaar!