Ik hou heel erg van films, series en documentaires kijken. Documentaires vind ik heel interessant, als ik het onderwerp interessant vind. Ik vind nu eenmaal niet alles interssant. Ik denk eerlijk gezegd niet dat Ier mensen zijn die alles interessant vinden. Qua films vind ik ook niet alles leuk om te kijken. Gelukkig maar, want er zijn heel veel films en series gemaakt en nog steeds worden er heel veel films en series gemaakt. Welke films, series en documentaires heb ik gezien en wil ik nog zien?

Alles is liefde

Ik heb de film “Ales is Liefde” gezien. Deze film stond al een hele poos op mijn lijstje met films die ik wilde zien. Waarschijnlijk had ik deze film niet gekeken als Bløf geen nummer had gemaakt met de title van de film niet willen zien. Mijn mening over deze film lees je in deze recensie.

Heroin(e)

Heroin(e) kwam ik tegen toen ik op zoek was naar een korte documentaire op Netflix.Ik vind de effecten van drugs ontzettend interessant, ondanks dat ik fel tel tegen drugs ben. Zelf zal ik het daarom nooit gebruiken. Deze documentaire gaat over mensen met een heroine verslaving in een dorpje in de VS. Ook spelen er hulpverleners een rol in deze documentaire. Mijn mening over deze documentaire lees je in deze recensie.

The Sinner 

Iemand vertelde over The Sinneer en het leek mij naar aanleiding van dat verhaal een hele boeiende serie. Als het over een moord gaat, draait het bij alle series en films om wie het heeft gedaan en wat er is gebeurd. Bij deze serie draait het om de beweegreden van de dader. Ik heb inmiddels het eerste seizoen gezien. Mijn mening over het eerste seizoen van The Sinner lees je in deze recensie.

Extremis

Extremis is net als Heroin((e) een korte documentaire. Nadat ik Heroin(e) had gezien, werd deze documentaire mij aangeraden. Ondanks dat ik helemaal niks met documentaires en series over het ziekenhuis heb, leek deze documentaire me interessant. Het onderwerp vind ik zeker interessant, maar een serie of documentaire duurt vaak lang. In de meeste gevallen zij het heftige onderwerpen. Mijn mening over deze documentaire lees je in deze recensie.

Poeh’s Lollifantenfilm 

Poeh’s Lollifantenfilm wilde ik echt al heel lang zien. Ik vind tekenfilms nog steeds helemaal geweldig. Eind januari is het er eindelijk van gekomen. Mijn mening over deze film lees je in deze recensie.

APP

Ik heb de Nederlandstalige film App gezien. In deze thriller gaat het om een verslaving die in het teken staat van internet, een mobiele telefoon en apps. Mijn mening over deze film lees je in deze recensie. 

Bird Box

Maaike adviseerde mij bij een comment Bird Box aan. Dit boek staat sowieso ergens op mijn TBR. Ik wist niet dat er ook een film van was gemaakt. Hier lees je een recensie over deze film.

Pirates of the Caribbean 

Jaren geleden heb ik volgens mij de eerste drie delen van The Pirates of The Carribean gezien. Of ik het vierde deel heb gezien, weet ik zo niet meer. Inmiddels is deel 5 al langer dan een jaar uit. Ik wil zeker de eerste 3 delen opnieuw zien. Ook wil ik deel 4 en 5 kijken. Hier vind je een recensie van deel 1, deel 2, deel 3, deel 4 en deel 5. 

Lord of The Rings

Alle films van Lord of The Rings heb ik gezien. Dat is echt super lang geleden. Ik wil ze al minstens een jaar opnieuw kijken. Hier vind je een recensie over deel 1, deel 2 en deel 3.