Ik heb veel boeken gelezen en een groot aantal boeken op mijn TBR staan, omdat ik lezen ontzettend leuk vind.  Ik lees al jaren. Op de middelbare school vond ik het nooit erg om boeken te lezen. Ik weet nog dat ik de allereerste thriller las en ik was direct verkocht. Inmiddels heb ik ook met andere genres kennis gemaakt. Welke boeken heb ik gelezen en staan er op mijn TBR?

De eerste vijf boeken van “Afdeling Q” 

Jussi Adler-Olsen is een Scandinavische thrillerauteur. Thrillers zijn echt mijn favoriete boeken en ik merk dat ik de Scandinavische stijl echt te gek vind. Die boeken zijn echt niet te vergelijken met Nederlandse en Amerikaanse thrillers. Het fijne aan Scandinavische thrillers vind ik het ruwe. De eerste vijf boeken van deze reeks heb ik gelezen. Wat vond ik van deze boeken? Ik schreef een recensie over de eerste vijf boeken. 

Een serie boeken over liefde en erotiek van Sylvia Day

Een aantal jaar geleden was een erotische serie boeken een hele hype. Deze boeken heb ik nog steeds niet gelezen. Wel heb ik de serie “Crossfire” van Sylvia Day gelezen. In deze serie gaat het naast liefde en romantiek over het verslavende effect dat liefde op mensen kan hebben. Wat vond ik van deze boeken? Dat vind je in deze recensie.

Luchtkussen van Astrid Harrewijn

Astrid Harrewijn schrijft chicklits. Dat vind ik heerlijke boeken over romantiek. Ik lees ze vooral als ik geen zin heb om na te denken over de inhoud van een boek. Van Astrid Harrewijn heb ik het boek “Luchtkussen” gelezen. Wil je weten wat ik van dit boek vond? Ik schreef er een recensie over.

De nieuwe collega van Tammy Cohen

Dit boek heb ik al ongeveer een jaar, maar ik had het nog niet gelezen. “De nieuwe collega” van Tammy Cohen gaat over een moord in een werkrelatie. Mijn mening over dit boek lees je in deze recensie.

Sil Maier trilogie

Van de trilogie van Sil Maier heb ik inmiddels het eerste boek gelezen. Aan de overige twee boeken ben ik nog steeds niet toegekomen. Van deze trilogie verschijnt een recensie op mijn blog als ik ze allemaal heb gelezen. Op Hebben kun je de recensies over “Onrust”, “Onder druk” en “Ongenade” vinden. 

Het zesde en zevende boek van “Afdeling Q”

Tot nu toe bestaat “Afdeling Q” uit zeven boeken. Eerder meldde ik in dit overzicht al dat ik de eerste vijf boeken heb gelezen. Uiteraard wil ik de laatste twee van deze serie lezen. Op Hebban kun je een recensie van “De Grenzeloze” en “Selfies” vinden.

De serie “Milenium” 

Ik heb nog geen enkel boek van de millennium trilogie gelezen. De eerste drie boeken zijn geschreven door Stieg Larsson. De andere boeken zijn geschreven door David Lagercrantz. Op Hebban kun je recensie vinden van “Mannen die vrouwen haten”, “De vrouw die met vuur speelde” en “Gerechtigheid” van Stieg Larsson. Ook kun je op dezelfde site de recensies over “Wat ons niet zal doden” en “De man die zijn schaduw zocht” van David Lagercrantz vinden. 

Boeken over persoonlijke ontwikkeling die ik wil lezen

De afgelopen jaren in mijn interesse in persoonlijke ontwikkeling toegenomen. Ik lees hier graag boeken over. Over de boeken over dit onderwerp die ik wil lezen lezen, heb ik een apart artikel geschreven.