Sinds begin september vorig jaar heb ik naar een heel groot doel toegewerkt. Sommigen van jullie zal het vast wel zijn opgevallen. Ik ben super enthousiast en wil het nieuws heel graag met je delen. Ik begin maandag mijn eigen bedrijf. Lees je mee, zodat je weet wat ik precies wil gaan doen?

Ondernemerschap

Al voordat ik begon met mijn Youtube kanaal dat inmiddels niet meer bestaat, droom ik al van het ondernemerschap. Ik ben jaren geleden twee multimedia opleidingen gevolgd die ik vanwege persoonlijke omstandigheden tot mijn spijt niet heb afgerond.  Super jammer, want ik was en ben nog steeds helemaal verkocht aan Photoshop. Verder kan ik ook heel goed overweg met de andere designsoftware van Adobe.

Tijdens het bloggen en vloggen, wat ik een tijdje heb gedaan, wist ik ook vrij zeker dat dat iets was waar ik verder in wilde. Alleen heeft dat een heel ongunstig verdienmodel. Toen kwamen er allemaal ideeën bij me op. Een online ondernemer heeft mij geïnspireerd om lekker bezig te gaan met ontwerpen. Ik ben nogal gek op Photoshop en Illustrator en social media. Vandaar dat ik online trainingen ga aanbieden voor het maken van mooie afbeeldingen voor op Facebook en Instagram.

Gevolgen voor mijn blog

Dit zal voor mijn blog zeker geen gevolgen hebben, want ik ga lekker door met bloggen met dezelfde frequentie. Misschien zullen er wat wijzigingen plaatsvinden in mijn upload schema.