Na mijn vorige artikel in deze reeks wil ik graag nieuwe afbeeldingen met je delen en mijn eerste gedachten hierbij. Ik vind hier zo leuk aan dat ik creatief ga denken over de afbeeldingen. Ik ken het verhaal achter de foto’s niet  Vandaar dat ik erover ga nadenken. Kijk je mee naar deze nieuwe foto’s? 

Natuur

Een prachtige natuurfoto, die mij helemaal rustig maakt. Ik heb werkelijk geen flauw idee waar deze foto is gemaakt. Het lijkt op een eiland, vanwege het water. Verder lijkt dat een stuk van het eiland of er en grot staat op het eiland. Ik vind het heel mysterieus wat er aan de andere kant van de grot te zien is, vanwege het witte gat.

Boeken

Als je vaker op mijn blog komt, is het je misschien opgevallen dat ik graag lees. Ik vind het leuk om thrillers te lezen. Soms lees ik fantasy, romans of chicklits. Als ik moet kiezen tussen de andere genres die ik graag lees, kies ik toch voor chicklits. Het zijn gemakkelijke, leuke boeken over liefde, waar ik niet over hoef na te denken. 

Op deze foto staan volgens mij informatieve boeken. Die kunnen ook super interessant zijn om door te bladere. Zo’n boek pak ik bijna nooit om serieus in te lezen. 

Tijger

Tijgers vind ik enge en prachtige dieren. Ik vind deze grote katten er mooi uitzien met hun zwarte strepen. Ik vind deze foto super knap gemaakt, omdat het me eng lijkt om zo dichtbij een tijger in de buurt te zijn. Zo’n beest kan je zo opeten. Misschien is deze foto wel gemaakt in Afrika tijdens een jeepsafari. Als dat het geval is, liep de fotograaf veel minder gevaar dan bij mijn vorige idee over hoe de foto is gemaakt. Dat laatste gun ik de fotograaf. Dat lijkt me al spannend genoeg. 

Snelwegen

Twee snelwegen met hele andere verlichting naast elkaar vind ik best apart.  Daar ga ik vanuit, aangezien ik niet denk dat er opvallende kleuren afvalt bestaan. Ook hier vraag ik me af hoe de foto is gemaakt, omdat  zo’n foto niet kan zijn gemaakt vanuit een auto. Dan blijft als enige optie over dat de foto vanuit een vliegtuig is gemaakt. Dan zal hier ergens niet ver vandaan een luchthaven zijn. 

Ik vermoed dat de foto wel is gemaakt in een westers land is gemaak, vanwege het asfalt. Ook dit weet ik niet zeker, want voor hetzelfde geld hebben ook niet-Westerse landen een goede infrastructuur met wegen van asfalt.