Hier is alweer deel 6 van deze toffe reeks over mijn eerste gedachten bij afbeeldingen. In het vorige deel had ik het het onder anderen over een hele toffe foto van boeken. Ik merk dat ik het super leuk vind om mijn gedachten bij afbeeldingen te delen, warvan ik het verhaal helemaal niet ken. In deze reeks heb ik weer afbeeldingen verzameld die ik graag met je deel. Uiteraard met mijn gedachten erbij. 

Ben je benieuwd naar welke afbeeldingen ik voor dit artikel heb verzameld?

Dame met make-up

Wat een mooie opvallende lipstick heeft deze dame op. Ik vraag me meteen af welke lipstick ze op haar lippen heeft. Als make-up fanaat ben ik altijd benieuwd naar de lipstick die iemand op heeft. De kleur vind ik echt super mooi. Zo nu en dan vind ik het fijn om een opvallende lipstick te dragen. 

Het lijkt erop dat deze vrouw bij een of ander feest is door de gekleurde figuurtjes. Alleen snap ik de trui niet helemaal. Die ziet er niet heel feestelijk uit. Aan de andere kant leidt deze trui niet heel erg af, waardoor de focus echt op haar lippen ligt.

Landschap 

Dit is echt een mooi, rustgevend landschap. Ik vraag me echt af waar de foto is gemaakt. Is deze foto gemaakt in een Europees land of buiten Europa? In Europa zijn echt prachtige bergen. Het is me wel duidelijk dat deze foto in de zoemer of lente is gemaakt. Ik denk dat de weg ertussen een snelweg is, zodat je met een auto op de berg kunt komen. Wel jammer dat er in dit landschap geen rivier stroomt. Het lijkt me geweldig om in zo’n omgeving te kanoën. 

Bloemen

Wat een prachtig bos bloemen. Ik denk dat degene die de bloemen vastheeft de bloemen aan iemand wil geven. Meteen vraag ik me af voor wie de bloemen zijn en wat de gelegenheid is. Het kan echt alle kanten op. Voor een bruiloft vind ik dit eerlijk gezegd hele geschikte bloemen. Ze zien er zo vrolijk uit. Dat is ook de bedoeling bij een bruiloft.

Mondzorg

Een leuke afbeelding die mij eraan herinnert dat ik vanavond voor ik op bed ga weer netjes m’n tanden moet poetsen. Dit is voor mij zo’n dagelijkse gewoonte dat ik het altijd dagelijks doe. Ik wil immers geen gaatjes. Dan moet ik terugkomen bij de tandarts voor een extra afspraak. Eerlijk gezegd ben ik er heel blij mee dat ik die man eens per halfjaar zie. Liever zie ik hem nog minder vaak, maar min tandarts staat erop dat ik hem elk halfjaar zie.

Ik vind deze afbeelding grappig, omdat er een gezicht in is verwerkt met handen erbij. De ene hand houdt een tandenborstel vast en de andere houdt een duim omhoog. Verder vind ik het een goede afbeeldingen die mensen met tandartsangst aanmoedigt om toch naar de tandarts te gaan.