Hierbij een overzicht van artikelen over persoonlijke ontwikkeling.

Twee quotes over gedachte en ervaringen

Een paar dagen voor 20 november 2018 vond ik op Instagram twee mooie quotes over gedachte en ervaringen. Deze quotes zijn van Ninike van der Leck en Micheal Pilarczyck. Lees wie zij zijn en mijn quotes van hen in dit artikel. 

De effecten van chaos en angst 

Chaos en angst kunnen effecten hebben op je leven. Dat hoeft niet altijd het gewenste effect te zijn. Lees meer in dit artikel. 

Twee mooie citaten uitsongteksten

Ik vind het gezellig om muziek aan te hebben. Het ligt echt aan mij bui naar welke muziek ik luister. Als het om rockmuziek gaat, vind ik U2 een hele goede band. In dit artikel deel ik twee quotes uit nummers van U2. 

Einde van 2018

Tussen kerst en oud en nieuw typte ik een artikel over mij 2018. Het was voor mij een jaar vol veranderingen. In dit artikel kun je lezen over mijn 2018. 

Twee mooie citaten uitsongteksten deel 2

Naast de muziek van U2 is er nog meer muziek die ik leuk vind. Zo luister ik soms ook naar Nederlandstalige muziek. Marco Borsato is één van mijn favoriete Nederlandse artiesten. Mijn favoriete quotes uit nummers van Marco Borsato kun je lezen in dit artikel.

Twee mooie citaten van Pinterest

Op Pinterest zoek ik zo nu en dan citaten, die mij raken en inspireren. Op Pinterest zag ik echt twee hele mooie citaten, die mij heel erg aan het denken hebben gezet. In dit artikel lees je over welke citaten ik het heb. 

Twee citaten vol wijsheden

Citaten zoeken vind ik sowieso leuk. Van Johan Cruyff en Kurt Cobain vond ik twee citaten die heel wijs zijn. In dit artikel lees je welke citaten ik van hen inspirerend vind. 

Boeken over persoonlijke ontwikkeling die ik wil lezen. 

Er staan echt ontzettend veel boeken op mijn lijst die ik nog wil lezen. Een aantal daarvan gaan over persoonlijke ontwikkeling. In dit artikel kun je lezen welke boeken ik nog wil lezen.