Ik ben pas een klein aantal jaar helemaal fan van make-up. Bloggen over make-up vind ik echt leuk om te doen. `ik vind make-up leuk, omdat ik er mijn creativiteit lekker in kwijt kan. Na het maken van mijn make-up foto’s ga ik mijn eigen foto’s echt niet bewerken met Photoshop. Ik ben niet perfect. Die perfectie zie ik al vaak genoeg op social media. Hierbij een overzicht van mijn artikelen over beauty.

Een naturel make-up look

Naturel make-up is echt mijn go-to make-up look, als ik niet kies voor een felle of donkere lipstick. Daar heb ik echt niet altijd zin in. Het mooie van naturel make-up vind ik dat niet zo opvalt. Tegelijkertijd zie ik er leuker uit dan zonder make-up. In mijn artikel kun je de make-up foto’s zien en geef ik mijn mening over de producten die ik heb gebruikt. 

Een naturel make-up look deel 2

Ik was eerst heel erg van de felle of donkere lipstick. Nog steeds vind ik dat soort lipsticks prachtig, maar ik heb daar niet altijd zin in. In mijn artikel kun je de make-up foto’s zien en geef ik mijn mening over de producten die ik heb gebruikt. 

Een feestelijke make-up look 

Vlak voor de kerst 2018 had ik een heel mooi doosje oogschaduw van MAC gekocht. MAC is echt mijn favoriete make-up merk. In mijn artikel kun je de make-up foto’s zien en geef ik mijn mening over de producten die ik heb gebruikt. 

Te dure make-up op mijn wishlist

MAC is serieus mijn favoriete make-up merk. Voor de make-up van dit merk vind ik het niet erg om wat meer geld uit te geven. Er zijn nog veel duurdere make-up merken waar ik prachtige producten van zie voorbij komen. Er zijn zelfs een aantal producten op mijn wishlist beland, ondanks dat ik niet van plan ben ze te kopen. Je leest meer in mijn artikel.