Film kijken vind ik nog steeds super leuk. Op dit moment kijk ik sneller een film dan dat ik een boek lees. Dit zal vast een fase zijn waar ik me even in bevind. De film “Paddington” kwam ik tegen op Netflix. De naam Paddington ken ik nog wel van vroeger, vandaar dat ik deze film wilde zien.Ik dacht dat het me iets zou doen denken aan vroege.r. Wil je weten of dit het geval was?

Inhoud van de film

Een jonge beer uit Peru is helemaal gek op Londen. Hij vertrekt vanuit Peru naar Londen en zoekt daar een huis. Uiteindelijk belandt hij op Paddington Station. Daar is hij eenzaam. Ook voelt hij zich verloren tussen alle vreemde mensen. Hij begint te beseffen dat het leven in de stad niet is wat hij ervan verwachtte. Gelukkig ontmoet hij de familie Brown. Deze mensen lezen het briefje om zijn nek. Op dit briefje staat geschreven dat er goed op deze beer moet worden gepast. De familie Brown laat de beer tijdelijk bij hen in huis wonen. 

Verkrijgbaar als DVD en Blue-ray.

Mijn mening

Ik herinner me nog vaag van Paddington dat het een beer was. Volgens mij was hij getekend. Deze film is geen tekenfilm of 3D film. Gewoon een film met echte mensen en een beer. Het verhaal zit logisch in elkaar. De film begint in Peru en speelt zich daarnaast af in Londen. Er zaten echt hilarische stukken in deze film. Dat maakt de film stuk luchtiger. Het is echt een leuke film. De familie is echt lief voor Paddington. Een beer in huis brengt voor hen lastige dingen met zich mee, wat ik heel goed kan begrijpen. Paddinton is op zijn beurt lief voor de familie. 

Die hilarische stukken maken zeker een komedie van deze film. Deze film is zeker geschikt om met de familie te kijken. Alleen raad ik wel aan om deze film met kinderen vanaf 6 jaar te kijken. Dit is ook het advies van de kijkwijzer, omdat er enge dingen in voor komen. Daar kan ik me wel in vinden. Alhoewel ik de dingen niet als eng zou beschrijven, vind ik wel dat er bizarre dingen in voor komen. Deze dingen zouden eng kunnen zijn in de belevingswereld van kinderen. Daarnaast denk ik dat er voor deze leeftijdscategorie is gekozen, omdat jongere kinderen de film misschien minder goed kunnen volgen.