De tekenfilm “Poeh’s Lollifanten Film” was de enige tekenfilm die ik al  jaren wilde zien.Ik stelde het steeds uit om deze film te kijken. Disney heeft een aantal goede tekenfilms. Dan hebben we het over films zoals De Leeuwenkoning, Pocahontas en de 101 Dalmatiërs. Die gaan niet over Winnie de Poeh. 

Ik zat op Netflix te zoeken naar een film, toen deze film voorbij kwam. Mijn twijfel over deze tekenfilm liet ik voor wat wat het was en ik besloot ‘m te gaan kijken. Wat vond ik van Poeh’s Lollifanten Film?

Inhoud van de film

Diep in het Honderd Bunder Bos speelt zich een groot avontuur af over vriendschap en begrip. Winnie de Poeh en zijn vriendjes ontdekken dat niet alles is wat het lijkt. Een rustige dag wordt a snel mysterieus als een vreemd geluid klinkt. Dat geluid kan alleen maar van een Lollifant zijn. Roe besluit in het bos op onderzoek uit te gaan, terwijl de anderen vallen gaan zetten. 

Verkrijgbaar op DVD.

Mijn mening

Dit is een heel ander soort film dan ik normaal gesproken kijk. Ik vond het een leuke film. Disney figuurtjes vind ik echt schattig. Ik ben dan vooral fan van Tijgertje, als het om de vriendjes van Winnie de Poeh gaat. Het verhaal is simpel met een goede opbouw. Voor een familiefilm als deze moet het verhaal niet te ingewikkeld zijn, want anders kunnen kinderen deze film moeilijk volgen. 

Deze film is voor alle leeftijden, waar ik het helemaal mee eens ben. Het is wat mij betreft echt een leuke kinderfilm. Het verhaal vind ik echt super schattig, aangezien de kleine Roe heel naïef alleen op pad gaat. In het bos beleeft hij een heel leuk avontuur.