Als make-up fanaat heb ik op mijn wishlist make-up staan die ik niet koop. Dit heeft te maken met de prijs. Met name heb ik het dan over oogschaduw palletten, omdat die echt duur zijn vanwege het pigment en dergelijke.  Het gaat namelijk om producten van super dure merken zoals Anastasia, Urban Decay en Dior. Ben je benieuwd naar welke producten ik heel graag wil hebben maar niet koop? 

Modern Renaissance van Anastasia 

Het is een aantal jaar terug dat dit doosje oogschaduw helemaal gehypt was door beauty bloggers. Bijna iedereen had dit prachtige doosje oogschaduw. Er verscheen echt onzettend veel reviews over dit doosje oogschaduw. Ik vind het helemaal niet zo gek dat pallet zo populair was. De kleuren zijn echt prachtig. 

Bij een aantal Douglas vestigingen is dit pallet verkrijgbaar. Een aantal keer heb ik het pallet bekeken en ik stond telkens op het punt om het te kopen, maar het is er nog steeds niet van gekomen.           

Naked 3 van Urban Decay

Toen Urban Decay met Naked 3 uitkwam, was dit doosje ontzettend populair. De tinten zijn roze nude. Daar houd ik heel erg van. Ik heb een goedkoop oogschaduw doosje dat hier qua tinten wel bij in de buurt komt. Als al mijn make-up weg zou zijn op een dag om een of andere reden zou ik waarschijnlijk dit pallet kopen. 

Dior Backstage Eye Palette in Warm

Het Backstage oogschaduw pallet van Dior in Warm vind ik ook heel mooi. Volgens mensen die werkzaam zijn in de make-upbranche kan ik beter niet te warme tinten oogschaduw gebruiken. Ik heb het koele doosje oogschaduw van deze lijn ook bekeken en denk dat deze tinten beter bij mij passen. Bruine oogschaduw maakt mijn blauwe ogen sprekender. 

Too Faced Chocolate Bon Bons

Het Chocolate Bon Bons pallet van Too Faced wil ik alleen al hebben vanwege de verpakking. Het lichtroze pallet is echt prachtig om dan normaar te zwijgen over de kleuren oogschaduw in de hartjes. Dit is echt super schattig. Daarnaast zijn de kleuren oogschaduw echt helemaal mijn ding. Alleen zou ik niet zo goed weten wat ik met de fellere kleuren in dit oude pallet zou moeten. Misschien leuk voor een feestelijkere make-up look. 

Alle make-up van Too Faced is een periode alleen maar in het buitenland verkrijgbaar geweest. Dit had volgens mij te maken met het sluiten van de Sephora. Ik heb er niet alles van meegekregen en daarnaast is het ook alweer even geleden. Inmiddels heeft dit mooie make-up merk z’n comeback in Nederland gemaakt.