Op Pinterest zoek ik zo nu en dan naar  mooie citaten. Deze moeten mij dan wel inspireren. Dat hoeft niet eens per se, ze mogen me ook wel even met beide benen op de grond zetten. Zo nu en dan heb ik dat nodig, omdat ik van alles wil maar niet alles meteen mogelijk is. Alles gaat altijd in stapjes. Kijk je mee naar welke citaten ik met je wil delen? 

Risico nemen

If it’s still on your mind, it is worth taking the risk

Het leven is één groot avontuur vol uitdagingen. Soms hebben we heel veel ideeën waar we niet meteen iets mee willen of kunnen doen. Dat is absoluut niet erg. Als je al heel lang iets wilt, moet je op een gegeven moment het maar gaan doen. Anders blijf je je constant afvragen wat er gebeurd zou zijn, als je het wel had gedaan. Dat is heel vermoeiend. 

Problemen oplossen

We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them

Dit is een confronterend citaat, omdat er een kern van waarheid in zit. Al onze problemen hebben altijd te maken met onze gedachten. Omdat niet iedereen dezelfde gedachten heeft, ervaren we niet allemaal dezelfde problemen. 

Je moet op een gegeven moment wel in staat zijn om je gedachten waardoor je probleem zijn ontstaan los te laten. Als je dat niet doet, kun je je problemen niet oplossen. Onze problemen zijn onze uitdagingen in het leven.