Er zijn nogal wat vragen over wat je nodig hebt voor het laten maken van een website. In principe kan ik alleen voor mezelf praten door aan te geven wat ik belangrijk vind., als een klant zich bij mij meldt met de vraag of ik een website voor hem of haar kan maken. Ben je benieuwd naar wat ik belangrijk vind?

Budget

Als je iets wilt uitbesteden, is het hebben van budget echt een must. Voor het laten maken van een website verschillen de prijzen echt ontzetten. Ik denk dat je voor ongeveer 500 euro wel een goede webstie hebt. Dan heb ik het over een normale website hebt. Dan heb ik het wel over een WordPress website of een website gemaakt is met een ander CMS. Meer informatie over content mangent systemen vind je in een ander artikel. 

Met alleen het laten maken van een website ben je er helaas nog niet in veel gevallen. Je hebt ook nog hosting en een domeinnaam. Een domeinnaam en hosting kosten in het algemeen niet zo veel geld. Zonder domeinnaam kom je niet professioneel over. Als ondernemer wil je professioneel op je potentiële klanten overkomen. 

Met alleen een website laten. bouwen, ben je er helaas nog niet. Er zijn verschillende bedrijven die webhosting aanbieden. Ik zit zelf bij Vimexx en ben heel tevreden. Daarom raad ik dit bedrijf aan, als je nog geen bedrijf hebt gevonden waar je je website hebt ondergebracht. Als je nadenkt over een ander hosting pakket is Vimexx ook aan te raden. Bij een webhosting server kun je ook een domeinnaam aanvragen. 

Een idee

Naast het budget is het in mijn ogen het belangrijkste dat je en idee hebt van wat je ongeveer wilt. Anders weet één van mijn collega’s of ik niet wat jij verwacht op het gebied van design van je website. Ik zou het heel fijn vinden, als je mij ook een beetje vrijheid geeft in het maken van je website. Dat zou echt doodzonde zijn, omdat er anders miscommunicaties ontstaan. 

Samenwerken?

Als je via de gewone weg met mij zaken wilt doen, kun je me even een mailtje sturen. Je zou ook via Fiverr met mij kunnen samenwerken. Maak daar dan wel even een account aan en volg me via Instagram.